Kiadvány rendelés

Tisztelt Érdeklődők, Megrendelők!

 

Könyveket - a KIADVÁNYAINK oldalrész megtekintése után - a jelen oldal alján található űrlap elküldésével rendelhet. Előtte azonban kérjük, feltétlenül olvassa el az alábbi tájékoztatót!

EMLÉKEZTETŐ: a TÁRSKIADÓ KIADVÁNYAI oldalrészben feltüntetett köteteket kizárólag a Csillagösvény Waldorf Iskola Titkárságán keresztül lehet megrendelni!

Kiadványaink család- és gyermekbarát jellegét erősíti a Kiadónk szerény raktárkészlete is.
Ebből adódóan könyvigényét készletünktől függően, 2-3 munkanapon belül, vagy 4-6 hetes átfutással tudjuk Önhöz eljuttatni.

Beérkezett megrendelését minden esetben elektronikus levélben (e-mail) igazoljuk vissza. Válaszlevelünkből tájékozódhat arról, hogy könyvigénylését mikor tudjuk teljesíteni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy lezárt, visszaigazolt megrendelést munkarendünk miatt nem áll módunkban módosítani. A visszaigazolás után érkezett esetleges pót-könyvkéréseket új megrendelésként tudjuk kezelni.

Amennyiben megrendelését két napon belül elektronikus levélben nem igazoljuk vissza, kérjük, hogy a +36 83 / 310 230-as telefonszámon keressen meg bennünket.

A megrendelt kiadványok árát, és a - legkevesebb 1.600, -Ft értékű - szállítási díjat* a könyvek kézhezvételét követően - a csomagba tett átutalásos számla alapján - tudja kiegyenlíteni. 

35.000.- forint összérték feletti rendelés esetén a küldemény futárszolgálati kézbesítési díját átvállaljuk.

* Kiadványainkat a GLS futárszolgálata, a csomag - keszthelyi székhelyünkön történő - átvételét követő munkanapon, munkaidőben 8.00-17.00 óra között adja át Önnek. A futárszolgálat központja mobiltelefonos üzenetben, valamint a rendeléskor megadott elektronikus levelezési címén értesíti Önt, a küldemény következő munkanapi kiszállításáról. A mobiltelefonos sms, illetve e-mail-es értesítés a GLS ügyfélszolgálati telefonszámát is tartalmazza, amely által Önnek - szükség szerint - lehetősége van tovább egyeztetni küldeményének átvételével kapcsolatban.

Az sms-ben történő tájékoztatás érdekében kérjük, hogy az űrlapon a közvetlen elérhetőségét (mobiltelefonszámát) mindenképpen adja meg!

A futárszolgáltatás mellett - előre egyeztetett időpontban - lehetősége van a kiadványok személyes átvételére is, a Kiadó székhelyén: 8360 Keszthely, Meggyfa utca 15/b.

Kérjük könyvrendelését – irányítószámmal megjelölt számlázási cím, illetve  postázási cím pontos feltüntetésével – az alábbi űrlapon küldje el:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com